Edelmetalist.nl biedt u de volgende opties om de door u in onze winkel gekochte producten te betalen.

iDeal

Voor de Nederlandse klanten kunt u met iDeal veilig, vertrouwd en eenvoudig uw bestelling online afrekenen bij edelmetalist.nl. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor apart hoeft aan te melden.
Kies uw bankinstelling en geef uw bankrekeningnummer in. Daarna betaalt u via het voor u bekende betaalsysteem.
Werkt alleen voor klanten die een Nederlandse bankrekening hebben. 

Bancontact

Voor onze Belgische klanten hebben wij bij Edelmetalist.nl de mogelijkheid te betalen via Bancontact. De veilige en snelle methode om via uw bankaccount online uw betaling te verrichten. Geef uw cardnummer op, en volg de aanwijzegingen op het voor u bekende scherm bij uw bank.
(Indien u deze mogelijkheid niet heeft, kunt u gebruik maken van de bancaire overboeking!)

 

PayPal

Vanaf nu accepteren wij ook PayPal als betaalmogelijkheid. Wij moeten helaas de kosten welke wij aan PayPal moeten afdragen wel doorberekenen. Indien u van deze optie gebruikt maakt berekenen wij een bedrag van 3,5% extra over het totaal bedrag. Dit ziet u dus terug in het betaalsysteem tijdens het afrekenen.

Langskomen en ophalen

Het kost misschien iets meer tijd, maar indien u wilt bent u natuurlijk van harte welkom om uw bestelling af te komen halen
Dit kan alleen maar in onze winkel in Nederland..
Natuurlijk zonder kosten, maar maakt u aub wel even een afspraak. Wij zijn namelijk alleen op afspraak open met onze winkel.

Zoals u ziet, heeft u alle mogelijkheden tot uw beschikking om de door uw gekozen optie te accepteren.

Mocht u nog vragen en/of suggesties hebben, dan horen wij dit van het Edelmetalist.nl team graag!