Matthew Piepenburg, partner van VON GREYERZ, sluit zich aan bij VON GREYERZ-adviseur Grant Williams, samen met Andy Schectman en Jay Martin in de openingspresentatie op de recente Vancouver Resource Investment Conference om de werkelijk ‘tectonische verschuivingen’ in het mondiale politieke en financiële speelveld te bespreken.

Het panel besteedt specifieke aandacht aan de inmiddels onmiskenbare en groeiende trend richting de-dollarisering en de opkomst van de BRICS+ handelsallianties buiten de USD. Het bewijs van de verschuiving van de USD en de UST in de nasleep van de Poetin-sancties van 2022 is letterlijk overal aanwezig, van Main Street en de obligatiemarkt tot de mondiale valuta-, energie- en goudmarkten.

Voor beleggers op de langere termijn die zich op deze veranderingen willen voorbereiden, maakt dit speciale panel duidelijk dat de verandering niet zomaar op komst is, maar dat deze al is aangebroken. Als we weten waar de valuta- en obligatiemarkten en de wereldhandel naartoe bewegen, zullen de omvang en de implicaties van deze veranderingen niet eng zijn, maar opportunistisch. Natuurlijk zal goud een centrale rol spelen in de nieuwe wereld die zich voor onze ogen ontvouwt.

Matthew Piepenburg, partner van VON GREYERZ AG, Zurich, Switzerland

Een artikel van Matthew Piepenburg
Partner bij VON GREYERZ AG
Zurich, Switzerland
Website: VONGREYERZ.COM

Lees hier meer over Matthew Piepenburg

Wij van Edelmetalist willen u graag informeren over goud, zilver en alles wat met edelmetaal te maken heeft. Vandaar informatieve artikelen en video’s van bekende en minder bekende auteurs over goud, zilver en edelmetaal. En natuurlijk is het maar een mening welke u hier ziet, maar er over nadenken blijft essentieel 🙂 Hopelijk leest of bekijkt u met veel plezier dit item van Matthew Piepenburg.

Huidige edelmetaal prijzen

€ 72,668.90 per kilo goud
€ 903.40 per kilo zilver
€ 30,306.70 per kilo platina
€ 29,307.35 per kilo palladium