Welkom op de nieuwe website Edelmetalist.nl.

Enige jaren geleden zijn wij begonnen in de edelmetaalhandel en hebben o.a. de websites MuntenBaren.nl en MapleLeaf.nl in ons bezit.
Maar omdat wij technisch met deze websites in de problemen kwamen, moesten wij ons systeen opnieuw gaan indelen met deze website tot gevolg :)

Wij hebben al enige jaren de website MapleLeaf.nl ; speciaal opgericht om consumenten, verzamelaars en beleggers te informeren met betrekking tot alles wat er allemaal gaande is rond de goudenzilverenplatina en palladium Maple Leaf munten. Op deze website komt u dus allemaal informatie tegen over het kopen van Maple Leaf munten, maar ook over andere aspecten die te maken hebben met de edelmetalen munten worden hier besproken. Deze informatieve website kan hierdoor voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld als bron voor het aanschaffen van uw Maple Leaf munten.

Nadat wij professioneel wilden uitbreiden, hebben wij de website MuntenBaren.nl opgericht.
Deze site had bredere productgroepen en producten en was dus niet alleen op Maple leaf producten toegespitst maar op deze site kunt u de meest gangbare munten en baren vinden in goud en zilver.
Neent u dus ook daar graag nog eens een kijkje.
maar het is de bedoeling dat u op deze site in de toekomst alle producten kunt vinden en dat een site als MuntenBaren toch gaat verdwijnen.
Dit nogmaals omdat het voor ons technisch de nodige problemen opleverde.

Mocht u vragen of suggesties hebben over deze site, of zoekt u een product welke niet op onze site te vinden is; laat het ons weten!
Daarnaast is onze site volledig in ontwikkeling, dus blijft u zeker terugkomen om al het andere nieuwe te bekijken.

Wij wensen u veel plezier op onze nieuwe website.

Het ‘Edelmetalist’ team.

Deel deze post


Logo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en promoties.